6 Aplicația de rezervări online ialoc și restaurantul Switch.eat din capitală lansează ialoc burger @ Switch.eat, un burger din carne de vită în ediție limitată, dedicat devoratorilor de nou. ialoc mulțumește utilizatorilor săi Platforma de rezervări…

ialoc și Switch.eat lansează primul burger al unei companii tech din România

ialoc și Switch.eat lansează primul burger al unei companii tech din România

6

Aplicația de rezervări online ialoc și restaurantul Switch.eat din capitală lansează ialoc burger @ Switch.eat, un burger din carne de vită în ediție limitată, dedicat devoratorilor de nou.

ialoc mulțumește utilizatorilor săi

Platforma de rezervări online, ialoc.ro, a ales să le mulțumească utilizatorilor săi prin lansarea primului burger al unei companii tech din România, creat în parteneriat cu restaurantul Switch.eat și dedicat celor cu o apetență pentru nou.

Burger-ul a fost creat special pentru cei care sunt primii când vine vorba de a încerca produse inovatoare și neobișnuite.

Ce conține ialoc burger ?

ialoc burger a fost conceput și creat în ediție limitată împreună cu restaurantul Switch.eat, de unde poate fi comandat. Pentru realizarea acestui burger, ialoc.ro și Switch.eat au ales să combine carne de vită și brânză Brie, asezonate cu rucola și ceapă murată, pesto rosso de roșii uscate cu migdale și jambon afumat crocant. Toate aceste arome combinate oferă clienților restaurantului posibilitatea de a gusta inovația și creativitatea, fiind primii care încearcă burger-ul în ediție limitată.

Iubiţi mâncarea, ea hrăneşte şi spiritul!

P.S. Dacă aveţi reţete pe care vreţi să le împărtăşiţi cu ceilalţi pasionaţi de bunul gust, îmi puteţi scrie pe adresa de e-mail adelina.barbu@magicaltaste.eu

6

Leave a Reply