6 Cel mai recent studiu realizat în Romania despre obiceiurile de snacking*, arată că 7 din 10 români consumă snack-uri zilnic și cumpără, în general, două produse de acest gen…

Snack-ul din carne intră oficial pe piața romanească sub sub brandul Campofrio Active Snack

Snack-ul din carne intră oficial pe piața romanească sub sub brandul Campofrio Active Snack

6
Cel mai recent studiu realizat în Romania despre obiceiurile de snacking*, arată că 7 din 10 români consumă snack-uri zilnic și cumpără, în general, două produse de acest gen pentru care plătesc, în medie, 10 lei.

9 din 10 români preferă fructele și legumele, iar aproape jumătate dintre cei intervievați consumă ca snack diverse gustări cu carne. Tendința către “healthy living” este evidentă: majoritatea românilor (61%) își doresc snack-uri din ingrediente naturale și sănătoase, cât mai puțin procesate.   

Decizia de achiziție este luată de 43% dintre cei intervievați direct la raft. 16% se lasă convinși de testările organizate în magazine, iar 14% de informațiile on-line. (studiu Unlock realizat în 2017 pentru Caroli Foods Romania).

Snack-ul din carne intră oficial pe piața românească o dată cu noul Campofrio Active Snack, un produs inovator Caroli Foods Group, care răspunde trendului “better-for-you snacks”: snack-uri de calitate superioară, bogate în proteine, care oferă energie de lungă durată.

Această categorie de produs câștigă tot mai mult teren în anumite țări din vest, devenind gustarea preferată a “millenialilor”, o generație foarte bine informată și din ce în ce mai preocupată de un stil de viață sănătos. Campofrio Active Snack oglindește aceste preocupări prin calități ce corespund întru totul așteptărilor: este un snack din carne, cu multe proteine, fără coloranți, fără potențiator de aromă, fără gluten, fără lactoza și, nu în ultimul rând, cu puține calorii.

Un produs în premieră, ce reprezină, în același timp, o nouă categorie de snacking, Campofrio Active Snack se adresează celor ocupați, dinamici, interesați de soluții cât mai eficiente în toate aspectele vieții lor. Pentru toți cei care au nevoie să-și reîncarce bateriile pe parcursul zilei, pentru a duce la bun sfârșit ce și-au propus, noul meat snack vine în două variante, Campofrio Active Snack made with Pork Meat și Campofrio Active Snack Made with Turkey Meat, ambele în porții unice, de 25 g, ambalate individual. Noua experiență de snacking promite să fie una gustoasă și sățioasă, rapidă și smart, perfect potrivită publicului țintă, în orice moment al zilei.

“Campofrio Active Snack a apărut ca răspuns la o nevoie din ce în ce mai pregnantă a romanilor: aceea de a integra în viața lor conceptul de “healthy living”. Astfel, noul meat snack este soluția potrivită, ce punctează puternic atât în privința calităților nutritive ridicate, cât și în privința gustului. Prin lansarea Campofrio Active Snack ne-am asumat rolul de a construi și comunica această categorie, de a creea o poziționare potrivită, bazată pe o nevoie curentă și să facem loc pe raftul de snack-uri unui nou tip de produs”, spune Ovidiu Dusleag, Deputy CEO Corporate Affairs & Investments la Caroli Foods Group.

Ambalajul inovator și membrana transparentă necomestibilă ce permit păstrarea prospețimii produsului chiar și la temperatură ambientală, fac din acest meat snack o adevarată rezervă portabilă de energie, ce poate fi consumată oricand, oriunde, la birou, în calatorii, în oraș, la o întâlnire cu prietenii.

“Pentru campania de comunicare am ales acea strategie care să reflecte un stil de viață activ și un calendar de activități în care eroii principali sunt consumatorii, cu beneficiile pe care le resimt alegând noul stil de snacking. De aceea, comunicarea brandului s-a realizat, în perioada de prelansare, în cadrul unor evenimente culturale și competitii sportive: amintim aici festivalul Untold, Titans Triathlon și TriChallenge Mamaia.

Prezent deja în hipermarketurile Cora, Auchan și locații selecționate Carrefour, Kaufland și Rompetrol, Campofrio Active Snack premiază energia consumatorilor începând cu data de 17 noiembrie, prin lansarea unei ample promotii in-store. Platforma campaniei este website-ul www.activesnack.ro, iar premiile săptămânale oferite cumpărătorilor susțin stilul lor de viață activ”, spune Nadia Mitrica, Innovation & New Projects Manager la Caroli Foods Group.

6

Leave a Reply