6 KFC a introdus în meniul de Mic Dejun produse noi şi savuroase, proaspăt preparate în restaurante, disponibile zilnic, până la ora 12:00. Pentru cei care îşi doresc o gustare…

KFC introduce noi produse în meniul de Mic Dejun. Sortimentele pot fi comandate în fiecare zi, până la ora 12:00

KFC introduce noi produse în meniul de Mic Dejun. Sortimentele pot fi comandate în fiecare zi, până la ora 12:00

6

KFC a introdus în meniul de Mic Dejun produse noi şi savuroase, proaspăt preparate în restaurante, disponibile zilnic, până la ora 12:00.

Pentru cei care îşi doresc o gustare savuroasă încă de la primele ore ale dimineţii, KFC a pregătit wrapuri şi sandwich-uri cu pui, ouă sau bacon, deserturi delicioase şi sortimente aromate ale cafelei proaspăt măcinate, Seattle’s Best Coffee. Meniul de Mic Dejun este disponibil în toate cele 22 de restaurante participante.

Programul a fost iniţiat în urmă cu trei ani, iar cu ocazia fiecărei lansări, KFC şi-a îmbunătăţit portofoliul de produse.

Astfel, anul acesta, printre preparatele disponibile în meniul diversificat se numără Chicken Toast sau Chicken Bacon Cheese şi noul sandwich Fresh Wrap cu ou, salată iceberg, o felie de brânză Cheddar şi roşii, toate într-o tortilla rumenită. O altă noutate este reprezentată de clătitele cu topping de căpşuni, care vor îndulci dimineţile celor care vor opta pentru deşert.

„Micul dejun rămâne cea mai importantă masă a zilei. De aceea, la KFC, venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu o gama variată de produse proaspete şi savuroase. În plus faţă de cafea, sandwich-uri şi wrapuri, în noul meniu de Mic Dejun am inclus şi un desert delicios: clătitele cu topping de căpşuni. De asemenea, pentru cei care au tendinţa de a folosi mai des butonul snooze, am prelungit disponibilitatea meniului până la ora 12:00. Îi aşteptăm, aşadar, alături de noi, în restaurantele KFC, pe toţi cei care îşi doresc să înceapă ziua plini de energie şi bună dispoziţie”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Meniul de Mic Dejun include şi cunoscutul brand de cafea, Seattle’s Best Coffee. Cu un gust unic şi intens, datorat calităţii superioare a boabelor de cafea, 100% Arabica, cele opt sortimente de cafea proaspăt măcinată (Espresso, Americano, White Americano, Cappuccino, Mocha, Latte, Caramel Latte şi Vanilla Latte) sunt preparate de barista specializaţi.

Meniul de Mic Dejun se adaugă meniului de baza, clienţii putând comandă reţetele deja consacrate KFC şi în acest interval orar.

6

Leave a Reply