6 Timp de 2 săptămâni, Auchan își întâmpină clienții cu cea de-a 9-a ediție a Târgului de vinuri, unul dintre evenimentele favorite ale toamnei. Târgul prezintă o selecție de peste 300 de…

Târgul de vinuri, la Auchan timp de 2 săptămâni

Târgul de vinuri, la Auchan timp de 2 săptămâni

6

Timp de 2 săptămâni, Auchan își întâmpină clienții cu cea de-a 9-a ediție a Târgului de vinuri, unul dintre evenimentele favorite ale toamnei.

Târgul prezintă o selecție de peste 300 de articole, având la bază o gamă bogată de vinuri românești din toate regiunile țării, completate de o selecție de vinuri internaționale din 10 țări, toate la prețuri foarte bune. 

Dintotdeauna toamna a fost asociată cu vinurile, cu recolta, iar cu prilejul târgului magazinele Auchan îmbracă haina de sărbătoare a acestui sezon, vedete fiind vinurile, plasate acum pe aleea centrală.

Clienții noștri vor avea posibilitatea să aleagă dintr-un sortiment extins de vinuri albe, roșii sau rose, seci, demiseci, dulci sau demidulci, șampanie sau prosecco, vinuri premiate, romanesti sau internationale.

Peste 250 de vinuri românești vor reprezenta cu mandrie unele dintre cele mai importante regiuni viticole ale țării: Dealu Mare, Vrancea, Iași, Huși, Murfatlar,
Dealurile Olteniei, Dealurile Munteniei, Banat și Transilvania.

Nu i-am uitat nici pe cei mai pretențioși consumatori, pentru care am adus, în premieră în magazinele noastre, peste 55 de vinuri noi. 

Totodată, pentru că un vin bun merită savurat, ne-am gândit și la accesoriile care pot îmbogăți această experientă. De aceea, le propunem clienților și o selecție de produse asociate vinului: pahare, accesorii, dopuri și recipiente diverse.

6

Leave a Reply