6 Toţi ne dorim să slăbim repede, iar sucul proteic din seminţe este răspunsul nostru la această situaţie. Dar să nu o confundămcu rezltatul celor mai multe diete au un…

Slăbim cu sucul proteic din semințe

Slăbim cu sucul proteic din semințe

6

Toţi ne dorim să slăbim repede, iar sucul proteic din seminţe este răspunsul nostru la această situaţie. Dar să nu o confundămcu rezltatul celor mai multe diete au un efect de yoyo și, în loc să scădem în greutate pe perioadă lungă – așa cum, de altfel, toată lumea își dorește -, ajungem să punem dublul kilogramelor eliminate. Se ştie că micul dejun este cea mai importantă masă din zi şi, ca atare, trebuie să o valorificăm la maximum.

Slăbim cu sucul proteic din semințeŞi cum facem asta? Simplu! Înlocuim micul dejun cu o băutură care ne ajută la accelerarea procesului de slăbire şi la curăţarea colonului de toxine. Trebuie să reamintesc faptul că această masă nu este indicat să o ocolim, mai ales că ea ne ajută să echilibrăm caloriile și să scăpăm de kilogramele nedorite într-un timp relativ scurt. 

Ingredientele sunt convinsă că le-aţi mai consumat în diverse combinaţii sau, ca atare, dar niciodată împreună, şi anume: 200 ml iaurt degresat, un măr, o linguriţă cu seminţe de chia, una de tărâţe de ovăz, o lingură cu seminţe de în şi o jumătate de linguriţă cu scorţişoară.

Amestecul este un foarte bun detoxifiant care conţine nutrienţi, fibre alimentare – semințele și inclusix mărul care conține pectină, o fibră unică și destul de importantă în ajustarea și echilibrarea , probiotice, vitamine şi minerale.

Totul se prepară foarte simplu. Un blender ne ajută foarte mult. Le introducem pe toate întru-unul, mai puţin scorţişoară, şi le mixăm foarte bine.

Acum ceva timp în urmă am scris şi v-am prezentat budincă de chia. Seamănă destul de mult cu această reţeta, iar rezultatele sunt asemănătoare. Diferenţa este că la budincă folosim lapte, seminţe şi fructe sau nuci în funcţie de gusturi, preferinţe.

Bun! Şi revenind la băutură noastră, această trebuie să fie consumată în stare proaspătă şi doar dimineaţă în locul micului – dejun.

Iubiţi mâncarea, ea hrăneşte şi spiritul!

P.S. Dacă aveţi reţete pe care vreţi să le împărtăşiţi cu ceilalţi pasionaţi de bunul gust, îmi puteţi scrie pe adresa de e-mail adelina.barbu@magicaltaste.eu

6

Leave a Reply