6 Dieta prin care slăbești 8 kilograme într-o săptămână a fost încercată de soțul meu și, vă vine să credeți sau nu, chiar a funcționat. Din păcate, dacă nu este…

Dietă drastică sau cum slăbești 8 kilograme într-o săptămână

Dietă drastică sau cum slăbești 8 kilograme într-o săptămână

6

Dieta prin care slăbești 8 kilograme într-o săptămână a fost încercată de soțul meu și, vă vine să credeți sau nu, chiar a funcționat. Din păcate, dacă nu este urmată de o altă dietă alimentară adaptivă veți suferi efectul de yo-yo, adică veți pune kilogramele la loc.

El a avut nevoie pentru a da jos kilogramele să încapă în hainele de nuntă. (Da! A fost mai „mireasă” decât mine! J).

Din start vreau să menționez că nu este cea ma sănătoasă dietă și nu trebuie reluată decât la o perioadă de 3 luni. Așa că iată cum începe săptămâna de dietă drastică.

Ziua 1 – Aceasta este cea mai importantă din programul de dietă. Este ziua în care veți mânca numai fructe. Dar trebuie să știți că puteți mânca orice fruct mai puțin banane. De fapt, cei care au inventat această dietă se axează foarte mult pe pepene galben și roși. Foarte important! Trebuie să beți între 8 și 12 pahare de apă.

Ziua 2 – Această zi vine cu oportunitatea de a mânca numai legume, fie crude, fie gătite, dar fără a folosi vreo picătură de ulei. Dacă optați și pentru cartofi, aceștia trebuie consumați fierți la primele ore ale zilei. Aici se recomandă fasole boabe gătite sau simple, sau morcovi, broccoli, castraveți și multe alte legume verzi. Nu uitați de cele 8 -12 pahare.

Ziua 3 – Aici puteți combina fructele cu legumele, dar nu vă atingeți de cartofi și de banane. Puteți opta pentru fructe dimineața, urmate de legume și din nou fructe seara. Dar de fapt alegeți așa cum simțiți că reușiți să treceți peste zi. Și din nou 8-12 pahare de apă pe zi.

Ziua 4 – Aceasta e o zi interesantă pentru dietă. În a 4 zi veți consuma numai banane și lapte. Veți consuma între 8 și 10 banane. Va trebui să împărțiți bananele și laptele cât să vă ajungă întreaga zi. Astfel, o banană și un pahar de lapte, dimineața. 2 banane între mese. 2 banane și un pahar de lapte la prânz. Între prânz și cină, puteți mânca încă două trei banane, ca mai apoi, la cină, să consumați alte 2 banane și un pahar de lapte.

Ziua 5 – în această zi va trebui să mâncați 7 roșii pe durata întregii zile, iar la prânz aveți voie să consumați un castron de orez. Soțul a făcut orezul cu curry pentru a-i da un pic de gust. Orezul trebuie să fie simplu, fără alte legume. Și pentru că sunt șanse foarte mari să crească nivelul de acid uric, creșteți și numărul de pahare de apă la 12-15 pe zi.

Ziua 6 – Deja în ziua a șasea veți observa o anumită reglare a sistemului digestiv, așa că acum veți avea parte de un adevărat festin. Pe durata zilei veți consuma legume, în orice stare (mai puțin prăjite), iar la prânz aveți posibilitatea să mai mâncați un castron de orez. Nu uitați de cele 8-12 pahare de apă.

Ziua 7 – Se aseamănă foarte mult cu ziua 6, numai că aici mai adăugați și suc de fructe la alegere. Iar aici vorbim de fructe stoarse nu chimicale din comerț.

6

Leave a Reply