6 Mulți ați auzit de apa cu lămâie pe care o beau divele când ies în oraș, dar să știți că ea chiar ajută la slăbit. În anumite combinații aduce…

Slăbiți cu apă plată și lămâie

Slăbiți cu apă plată și lămâie

6

Mulți ați auzit de apa cu lămâie pe care o beau divele când ies în oraș, dar să știți că ea chiar ajută la slăbit. În anumite combinații aduce cele mai bune beneficii organismului.

Slăbiți cu apă plată și lămâie

Se apropie vara și toți vrem să arătăm cât mai bine în costumele de baie, iar câteva rețete sunt binevenite întotdeauna. Iar pentru că le putm face în casă fără prea multă bătaie de cap, este un plus. E de la sine înțeles faptul că nu vom slăbi dacă vom consuma apă cu lămâie dimineața, iar până la prânz avem deja pe listă trei shaworme cu de toate. Puțină disciplină și ceva mișcare și rețeta e garantată.

O primă metodă este combinația dintre lămâie și ghimbir. Ambele accelerează metabolismul și ajută la arderea caloriilor. Vitamina C elimină toxinele din organism, iar pentru cei care au probleme cu grăsimea abdominală această rețetă este exact ce le trebuie. De preparat, este destul de simplu: într-un pahar cu apă stoarcem sucul de la o lămâie – putem și două dacă suntem fani înrăiți. Luăm o bucățică de ghimbir și o dăm pe cea mai fină răzătoare și o amestecăm foarte bine în paharul cu apă. Este impotant să bem amestecul dimineața, imediat după ce ne-am trezit.

Menta este foarte cunoscută pentru că ne ajută digestia, iar împreună cu sucul de lămâie am putea spune că face minuni în doar două – trei luni. Într-un pahar cu apă caldă stoarcem sucul de la o lămâie și adăugăm câteva frunze de mentă și amestecăm foarte bine. Dacă ni se pare prea acru, putem pune și o linguriță cu miere. Bem apa înainte de micul dejun și de culcare.

Slăbiți cu apă plată și lămâieO variantă pe care am încercat-o și eu și a dat rezultate, a fost amestecul de lămâie și castraveți. Aportul caloric a lor este nebunesc de mic, de aceea sunt recomandați în diete – dar vor reveni despre asta zilele viitoare. Dacă nu aveți o carafă, luați-vă! Turnăm două – trei pahare cu apă într-una și adăugăm sucul de la un castravete sau punem doar semințele, apoi stoarcem sucul de la două lămâi și amestecăm împreună cu două linguri de miere. Trebuie să îl consumăm de două ori pe zi și să îl păstrăm în frigider.

Iubiţi mâncarea, ea hrăneşte şi spiritul!

P.S. Dacă aveţi reţete pe care vreţi să le împărtăşiţi cu ceilalţi pasionaţi de bunul gust, îmi puteţi scrie pe adresa de e-mail adelina.barbu@magicaltaste.eu

6

Leave a Reply