6 Varza de plastic este o altă mâncare toxică, pe care de data aceasta o mămică din Brooklin era să o dea copiilor ei la masă. Oamenii au început să…

Varza de plastic, nu arde, nu pălește, dar noi o mâncăm (VIDEO)

Varza de plastic, nu arde, nu pălește, dar noi o mâncăm (VIDEO)

6

Varza de plastic este o altă mâncare toxică, pe care de data aceasta o mămică din Brooklin era să o dea copiilor ei la masă. Oamenii au început să o consume în mod inconștient și asta pentru că odată cu creșterea populației nevoia de mâncare devine tot mai mare.

Iată mai jos mămica din SUA care povestește despre varza de plastic descoperită de ea. Doamna face câteva teste și pune varza pe foc pentru a vedea că aceasta nu suferă nici o modificare, apoi trage de ea și o intinde, iar textura pare a fi aceea a unui plastic destul de elastic. Priviți!

Dacă acum câteva săptămâni vă scriam de orezul de plastic, ei bine și varza de plastic are cam aceeași compoziție și toxicitate. Nu știm de unde provine, deși clipuri video despre cum se face aceasta au tot apărut pe internet.

Unele dintre aceste clipuri le puteți vedea și mai jos. În acesta care urmează, probabil deja este văzut de dumneavoastră, se arată modul în care se face aceasta varză de plastic.

Un alt clip asemănător este făcut și de către un indian care povestește că tocmai voia să gătească acea varză pentru familia lui. Și el ca și doamna de mai sus, pune o foie de varză pe foc pentru a vedea rezultatul. Și de data aceasta, vcarza se transformă într-un plastic.

 

Varza de plastic pentru copiii noștri

Dacă acest gen de „legumă” nu poate fi distrusă de foc cam ce efecte credeți că va avea asupra stomacului nostru, dar al micuților noștri pe care încercăm să-i hrănim cât mai sănătos? Imaginați-vă că mâncând așa ceva este ca și cum le-am da copiilor noștri o pungă de plastic, din aceea „la un leu” și le-am spune: „Asta este prânzul tău, mănâncă-l cât e cald!”. 

Mi-ar plăcea să cred că așa ceva nu a ajuns și în România, dar din acest motiv prefer să îmi cumpăr legumele din piață de la români care chiar par fermieri, nu de la „producători” sau din supermarketuri. 

 

 

6

Leave a Reply