6 Ciocolata anti-rid a fost inventată, se numește Esthechoc și deja pusă pe piață, după ce mai mulți cercetători au testat-o timp de câteva luni. Delicioasa invenție le aparține cercetătorilor…

Esthechoc, ciocolata anti-rid, întinerește pielea cu 20-30 de ani

Esthechoc, ciocolata anti-rid, întinerește pielea cu 20-30 de ani

6

Ciocolata anti-rid a fost inventată, se numește Esthechoc și deja pusă pe piață, după ce mai mulți cercetători au testat-o timp de câteva luni. Delicioasa invenție le aparține cercetătorilor de la laboratorul Universității Cambridge.

Esthechoc este un produs care se laudă cu un mărirea nivelului de antioxidanți, îmbunătățind și circulația sângelui, astfel păstrând și look-ul tânăr al pielii, potrivit vocea.biz.

Și acum să intrăm în detaliile ceva mai științifice care dacă nu vă întineresc pielea sigur vă vor face-o ca de găină. Astfel că, tot ce trebuie să știți este că doar 7,5 grame din această ciocolata anti-rid conțin tot atâta astaxantină precum o porție de somon din Alaska. De asemenea, micuța cantitate de dulce are la fel de mulți polifenoli precum 100 de gram de ciocolată neagră.

Din ceea ce spun cercetătorii care au creat Estechoc rezultă că pielea unei persoane de 50-60 de ani poate fi întinerită pentru a avea proprietățile pielii unei persoane de 20-30 de ani.

esthechoc ciocolata anti-rid 1

Ciocolata anti-rid la teste

Cercetătorii au făcut teste cu ciocolata anti-rid și, după doar o lună de consum zilnic a acestei ciocolate, cei care s-au oferit voluntari pentru experiment au început să prezinte niveluri mult mai scăzute de inflamație în sânge, dar și un nivel crescut de alimentare cu sânge a pielii.

Cu toate acestea, Estechoc va putea fi cumpărată numai de pe site-ul propriu, din Marea Britanie nu de la orice magazin. Ciocolata este ambalată într-o cutie ce oferă porții individuale pentru trei săptămâni, fiind disponibilă pentru 55 de dolari pe site-ul oficial al produsului.

Cum este un produs nou, nu se putea să nju existe și critici cu privire la ciocolata anti-rid. Profesorul  de la Glasgow University, Naveed Sattar, este de părere că teste clinice mai robuste trebuie efectuate pentru a valida ceea ce susțin creatorii. Alți experți de la University College London spun că teste efectuate în trecut au arătat că astaxantina este mult mai eficientă atunci când este aplicată direct, în loc să fie ingerată.

6

Leave a Reply