6 În această dimineață am simțit nevoia să fac ceva rapid de mâncare pentru că trebuia să plec într-o deplasare așa că am ajuns să gătesc ouă în ardei. Nu…

Ouă în ardei, o rețetă pe fugă

Ouă în ardei, o rețetă pe fugă

6

În această dimineață am simțit nevoia să fac ceva rapid de mâncare pentru că trebuia să plec într-o deplasare așa că am ajuns să gătesc ouă în ardei. Nu este nevoie de prea multe ingrediente mai ales că este o rețetă pe fugă.

Nu aveți nevoie decât de un ardei gras, puțină sare, piper negru proaspăt mărunțit, o ceșcuță de brânză mozzarella, puțin arpagic, două ouă, câteva fâșii de bacon și o jumătate de ceașcă de brânză ceddar.

În timp ce tocați toate ingredientele, încingeți cuptorul până ajunge la 350 de grade Celsius. Pe un fund de lemn tăiați ardeiul gras în două, și puneți jumătățile într-o tavă. Presărați ardeiul cu sare și piper, după gust. Apoi lăsați la copt ardeii circa 10-15 de minute până când aceștia ajung foarte noi.

Presărați mozzarella și jumătate din arpagic peste fiecare jumătate de ardei apoi deasupra spargeți câte un ou. Acum, peste ou mai puneți puțină sare, un pic de piper, bacon-ul brânza ceddar și restul de arpagic  din dotare. După ce ați terminat de făcut aceste procedee puneți înapoi la cuptor pentru preparat.

Rețeta este gata atunci când ouăle sunt coapte. Simplu, nu?

Poftă bună și hai, fuga la muncă!

 

6

Leave a Reply