6 Cu toții avem tabieturile noastre matinale, dar jur că eu una mi le-aș schimba pe ale mele doar să îmi pot bea liniștită o cafea în con de ciocolată….

O cafea în con de ciocolată… sau cum să îți schimbi tabieturile matinale (VIDEO demențial)

O cafea în con de ciocolată… sau cum să îți schimbi tabieturile matinale (VIDEO demențial)

6

Cu toții avem tabieturile noastre matinale, dar jur că eu una mi le-aș schimba pe ale mele doar să îmi pot bea liniștită o cafea în con de ciocolată.

Deși îmi place să lenevesc la știri și să sorb din cana mea mare de cafea și poate să mănânc ceva doar doar nu o-i pleca la serviciu cu stomacul gol. Dar despre cum îmi place mie să beau cafeaua pe care de obicei o face soțul dimineața, vă voi povesti altă dată. Acum să revenim la nemernicia asta de ispită calorică, ce mă trimite în păcat.   

Dați un clic mai jos că nu costă nimic, dar s-ar putea să vă seducă și pe voi cum a facut-o cu mine. Iar gustul asta orgasmic ține circa zece minute, pentru că apoi se topește conul (fără nici o aluzie sexuală :))) cred?!?!). Eh, în fine, ce puneți în gură la primele ore ale dimineții e doar treaba voastră. Dar ce trebuie să știți este că pentru început în acest con de ciocolată se toarnă lapte. 

Conul care odată ținea în el înghețată a ajuns, acum, să fie umplut cu o cafea dulce ca privirea sufletului pereche, și a început ca trend în Africa de Sud (nemerniciilor nu le ajunge că au o industrie  de diamante, trebuie să mai și inventeze așa ceva!). În curând, ca orice lucru bun, va ajunge să fie distribuit în lumea întreagă și sincer, de abia aștept să ajungă și în România. Asta dacă nu cumva mă termină nerăbdarea și mă apuc să o fac eu singură de capul meu. 

cafea în con de ciocolată

Ce-i drept, am mințit nițel la început. Nu este o cafea propriu zisă, dar se poate pune cafea în con. Și acesta chiar rezistă doar 10 minute pentru că apoi începe să se topească din cauza lichidului, probabil asta fiind și frumusețea delicioasei băuturi. 

La americani, această cafea are o greutate de doar 120-130 de grame și costă 5 dolari, un preț mic, aș spune eu, pentru a avea un început de săptămână ca asta.   

6
1 Comment
  1. Pingback: Crema de zahăr ars, gustul decadent al inocenței copilului din noi

Leave a Reply