6 Vă propun pentru seara asta niște gustări sănătoase, bărcuțe de castraveți. Sunt fragede, crocante, delicioase și, pe deasupra, gata într-o clipită. În plus, pentru gustarea de dinaintea prânzului sunt…

Bărcuțe de castraveți care fac valuri de gusturi (Video)

Bărcuțe de castraveți care fac valuri de gusturi (Video)

6

Vă propun pentru seara asta niște gustări sănătoase, bărcuțe de castraveți. Sunt fragede, crocante, delicioase și, pe deasupra, gata într-o clipită. În plus, pentru gustarea de dinaintea prânzului sunt exact ce vă trebuie. Rețeta și bonus, o melodie gata să ne facă să vibrăm pe ritmuri de jazz, le găsiți puțin mai jos. Și să fim serioși, cui nu-i place jazzul?

Luăm trei linguri cu iaurt grecesc, două cu cremă de brânză sau brânză proaspătă și una cu brânză feta și le amestecăm cu dibăcie într-un castronel.

Și apropo de jazz… Pur și simplu, ador genul acesta de muzică. Am senzația că este și romantică și sexy și efervescantă. Doar închid ochii și mă las purtată de …acordurile ei. Imaginație să avem că, în rest, putem face orice pe muzica asta.

Acum creăm bărcuțele!

Curățăm un castravete Fabio sau, și mai bine, castraveți din grădina bunicii, a mamei sau chiar a noastră, îl tăiem în jumătate, îi scoatem semințele și, ce să vedem, a ieșit o bărcuță mare sau câteva mai mici! Buuun!

Umplem bărcuțele cu amestecul de brânză, presărăm câteva nuci, le tăiem în bucățele cât să fie îmbucate o singură dată și….le devorăm!

Mai punem niște muzică, turnăm și un pahar cu vin alb… Ce ne putem dori mai mult? Poate doar să trimitem copiii la bunici 😀

Dacă vrem să ne jucăm puțin și să îi dam o pată de culoare, putem adăuga câteva semințe de rodie. Așa, pe lângă, textura crocantă, vom avea parte și de gustul lor inegalabil.

barcute-de-castraveti-1

Nimic mai simplu, nimic mai gustos!

 

 

6

Leave a Reply