6 Ați mâncat vreodată o friptură suculentă, atât de suculentă încât se topea în gură după ce, atenție putea fi tăiată cu lingura? Se pare că unii bucătari, nu de…

Friptură suculentă, în stilul La Brigada (Video)

Friptură suculentă, în stilul La Brigada (Video)

6

Ați mâncat vreodată o friptură suculentă, atât de suculentă încât se topea în gură după ce, atenție putea fi tăiată cu lingura? Se pare că unii bucătari, nu de la noi, din altă părți ale lumii au reușit să ajungă la această performanță.

 

Restaurantul La Brigada, din Buenos Aires, Argentina face fripturile atât de fragede că trece orice orice tacâm prin ea la cea mai simplă atingere. Fie că este vorba de un cotlet de porc sau de o friptură de vită, bucătarii restaurantului reușesc să le facă extrem de moi și delicioase.

Cei drept, mie nu mi-au ieșit niciodată atât de moi fripturile desi mi-am dorit să fac asta, fără să fie nevoie să le bag la cuptor și să le las la foc mic. Oricum ar fi, o astfel de friptură este perfect potrivită pentru o duminică în care, dacă vremea nu vă lasă să vă bucurați de un început de octombrie afară să o gătiți în casă.

Puneți alături și o bere rece sau un vin roșu, care este ceva mai potrivit pentru o friptură mai ales gătită medium rare.

Să avem poftă!

6

Leave a Reply