6 Să  te căsătorești în România este o adevărată corvoadă pentru că ajungi să transformi unul dintre cele mai fericite momente într-un coșmar. Și asta pentru că nu mai este…

Aventura chinezească de la malul mării

Aventura chinezească de la malul mării

6

Să  te căsătorești în România este o adevărată corvoadă pentru că ajungi să transformi unul dintre cele mai fericite momente într-un coșmar. Și asta pentru că nu mai este evenimentul dedicat ție, ci pentru cei pe care-i inviți la nuntă, fie că sunt rude sau prieteni. Din punctul meu de vedere asta este o greșeală și o capcană în care cad toate cuplurile tinere înainte de a face „mărețul” pas.

Scopul căsătoriei este, pe lângă cel evident, ca oamenii care vin alături de tine să se bucure pentru tine, nu ca tu să te bucuri pentru ei. Poate sună un pic egoist, dar până la urmă, cine nu este?

Așa că de ceva zile, am căutat prin Constanța mai multe restaurante în care să luăm masa după cununia civilă. Nu suntem pretențioși nici eu, nici Ade, dar restaurantele de aici, nu au un nivel mai ridicat decât cel al teraselor „împinge tava”.

Dacă nu sunt prețuri care nu se justifică, sunt mâncăruri pe care nu le-aș da nici dușmanilor. În unele care au pretenții de restaurante ne-am lovit în salon de mirosul din bucătărie, în altele de o servire execrabilă, în care ospătarii trăiau cu impresia că am venit la ei în sufragerii și erau obligați să ne servească.

14446453_665734423586752_1685237819_o

A fost un mystery shopping care ne-a costat ceva, dar măcar avem pretenția că ne-am documentat ceva mai bine despre ce înseamnă restaurantele de la malul mării.  

Așa ne-am oprit, după îndelungi căutări, la un restaurant chinezesc, Chinese Garden (de lângă Casa de Cultură). Nu este ceea ce ne-am dorit, dar este cel mai aproape de adevăr.

Așa că am zis să testăm și restaurantul ăsta să vedem ce fel de mâncare au. Și nu am fost dezamăgiți la capitolul ăsta, în schimb băuturile sunt nejustificat de scumpe.

chinese garden

În fine, revenind la mâncare, ne-am comandat două supe, pentru început. Supă curry de vită și o supă de ciuperci. Eu, unul, deși sunt mâncău recunosc că aproape m-am săturat din supa curry, dar cea de ciuperci a lui Ade, deși a fost bună simțeam nevoia de ceva puțin mai înțepător la limbă. Parcă aș fi vrut să fie ceva mai picantă, nu cu acel gust plictisitor de ciupercă.

chinese garden

La felul doi, eu am ales Specialitatea Bucătarului, iar Ade a dorit ceva mai simplu. Pe principiul dacă știu să facă o mâncare simplă destul de bună, sigur vor reuși să facă ceva de excepție din mai multe ingrediente, așa că s-a ales cu un orez cu migdale.

Citește mai departe pe Destinații.EU

6
3 Comments
  1. Pingback: Reţete tradiţionale: Varză călită şi piure de cartofi

  2. Pingback: Qian Bao - experiența pe care nu vreau să o mai repet niciodată

  3. Pingback: Mușchi de vită în aluat

Leave a Reply