6 Ştiu că guacamole este una dintre cele mai cunoscute reţete, dar este şi foarte uşor de preparat. Singurul inconvenient este faptul că un avocado bun nu este întotdeauna la…

Guacamole – (When the moon hits your eye, like a big pizza pie, that’s…guacamoleee)

Guacamole – (When the moon hits your eye, like a big pizza pie, that’s…guacamoleee)

6

Ştiu că guacamole este una dintre cele mai cunoscute reţete, dar este şi foarte uşor de preparat. Singurul inconvenient este faptul că un avocado bun nu este întotdeauna la îndemână. Dar dacă găsiţi în calea voastră, cumpăraţi-l. Merită! Este un fruct care conţine foarte multe vitamine precum A, B1, B2, B3, B6, C, E, PP şi minerale (fosfor, fier, zinc, potasiu, cupru şi magneziu), fibre, acid pantotenic, dar şi o cantitate mare de acizi graşi nesăturaţi, uşor digerabili.

guacamole cu rosii cherry

Foto: guacamole cu rosii cherry

Astăzi vă propun ceva cât se poate de vegetarian, faimoasa salată guacamole. Nu ştiu exact care este reţeta originală, dar mie îmi place mult aşa. Știu, o să spuneți că poate nu este chiar pentru oricine să cumpere un avocado, mai ales în condițiile în care un astfel de aperitiv pare mai mult o fiță. Dar măcar o dată pe an ar trebui să încercați să faceți așa ceva, doar de dragul curiozității. În plus, un avocado nu costă mai mult de 4 lei bucata. 

guacamole

Foto: guacamole cu tortilla

 Citiți în continuare

6
1 Comment
  1. Pingback: Caras cu legume la cuptor, pentru că...pește

Leave a Reply