6 Cred că acest tip de salată cu spanac și kaiser poate fi un prânz destul de bun. Este un fel de mâncare uşor, nu necesită foarte mult timp de preparare…

Salată caldă cu spanac și kaiser, prânzul campionilor de la birou

Salată caldă cu spanac și kaiser, prânzul campionilor de la birou

6

Cred că acest tip de salată cu spanac și kaiser poate fi un prânz destul de bun. Este un fel de mâncare uşor, nu necesită foarte mult timp de preparare şi e şi gustos. Este foarte consistent și dă o senzație de sațietate tocmai prin prisma kaiserului. În plus, este foarte bună pentru a fi luată la serviciu, dacă țineți să nu vă complicați prea mult dimineața cu prepararea mesei de prânz.

Eu una sunt adepta (mai mult forțat) a prânzului la birou sau „pe tastatură” cum este denumit științific de cei care-l practică. Așa că mi-a intrat în instinct ca dimineața să îmi prepar singură următoarea masă.

Este o metodă foarte bună de a economisi niște bani, mai ales dacă lucrați pentru o firmă mare, pierdută prin cine știe ce clădiri uriașe de prin marile orașe.

Revenind la oile noastre, iată de ce aveți nevoie pentru a prepara această delicatesă în care se găsește un întreg lanț trofic (iarba e mâncată de porc, porcul e mâncat cu tot cu iarbă de noi):

– o legătură de spanac sau vreo 300 gr.

– 2 felii de kaiser;

– 1/2 de ardei capia;

– 1 căţel de usturoi;

– câteva migdale;

– 2 ridichi;

– sare şi piper.

salata calda cu spanac si kaiser (2)

Foto: salata calda cu spanac si kaiser – așa ceva nu veți găsi la restaurant

6
5 Comments
  1. Pingback: Vinete umplute... cu aromele toamnei

  2. Pingback: Pizza de cartofi, flirtul culorilor cu gustul

  3. Pingback: Smoothie-ul, elixirul sănătăţii

  4. Pingback: Meniuri pentru zilele pe fugă

  5. Pingback: Spanac cu năut, sănătate în farfurie

Leave a Reply